-
Koszyk jest pusty
-
x
Wyprzedaż trwa!
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO bezglutenowa 500g
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 15 |
| Dostępność |
|
| Waga | 0.51 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5902837810966 |
Zamówienie telefoniczne: 511082126
| Zostaw telefon |
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba dla osób na diecie ketogenicznej
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2.
Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4.
Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po
upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia,
pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki
jajowatej, sól himalajska.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1320 kJ /
319 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4
g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 14 g
Białko: 15
g
Sól: 1,3 g
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
- Producenci